Υποστήριξη

Πελατών

Εγγύηση

Κατασκευής

Ποιότητα

Υλικών

  • Χουμεριανός Ο.Ε, Μαλάδες, 71500, Ηράκλειο Κρήτης
  • 2810 881 312

Υποστήριξη

Πελατών

Εγγύηση

Κατασκευής

Ποιότητα

Υλικών

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

λέβητας βιομάζας

Ο λέβητας βιομάζας είναι ιδανική λύση για θέρμανση και παροχή ζεστού νερού σε κατοικίες, ξενοδοχεία, θερμοκήπια, εργοστάσια και αγροικίες..

Περισσότερα

φούρνος ξύλου και βιομάζας

Ο φούρνος Alexandros είναι οικολογικός και μπορεί να λειτουργήσει με ξύλα ή εναλλακτικά με αυτόματο τροφοδοτικό βιομάζας. Το έμμεσο σύστημα θέρμανσης εξασφαλίζει συνεχές και υγιεινό ψήσιμο χωρίς καπνό και βλαβερά αέρια για το φαγητό.

περισσότερα

Θρυματιστές ξύλου Ιταλικής κατασκευής

Οι βιοθρυμματιστές είναι μηχανές που χρησιμεύουν στο θρυμματισμό υπολειμμάτων από κηπουρικές ή γεωργικές εργασίες.

περισσότερα

Ελαιοτριβείο Ψυχρής Έκθλιψης

Το μικρό επαγγελματικό διφασικό ελαιοτριβείο ψυχρής έκθλιψης Ιταλικής κατασκευής είναι διφασικό, μεταφερόμενο, χωρίς υγρά απόβλητα.

περισσότερα

Μηχάνημα Καθαρισμού Ακτών

Το μηχάνημα καθαρισμού ακτών Ηνίοχος 22 είναι αυτοκινούμενο με ερπύστριες ιδανικό για μικρές παραλίες. Έχει διαφορική κίνηση στις ερπύστριες για εύκολους ελιγμούς ανάμεσα σε μόνιμες εγκαταστάσεις (ομπρέλες, καθίσματα, ξαπλώστρες, κάδους απορριμμάτων κτλ.).

περισσότερα

Μηχάνημα Γυαλίσματος Μαχαιροπήρουνων ALMI-20

H ALMI-20 στεγνώνει, γυαλίζει και αποστειρώνει τα μαχαιροπήρουνα μετά από την πλύση τους.

περισσότερα

Μηχάνημα Γυαλίσματος Ποτηριών ALMI-21

Το ALMI-21 είναι ένα μηχάνημα που στεγνώνει και γυαλίζει ποτήρια και φλιτζάνια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καταργώντας τη σκληρή, ελλιπή και ανιαρή εργασία του γυαλίσματος των σκευών με τα χέρια.

περισσότερα

Ψύκτης ποτηριών ALMI-22

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο μπαρ, καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και δίνει τη δυνατότητα σερβιρίσματος μπύρας, κρασιού, κοκτέιλ και άλλων ποτών σε παγωμένο ποτήρι.

περισσότερα

Φυτικό υλικό γυαλίσματος μαχαιροπήρουνων

Τοποθετείται στον κάδο του μηχανήματος γυαλίσματος μαχαιροπήρουνων και με παράλληλη δόνηση απορροφά την υγρασία και γυαλίζει τα πλυμένα μαχαιροπήρουνα.

περισσότερα

Top